Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър 7/8 твИстината е, че остава дълбоко

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър 7/8 твИстината е, че остава дълбоко
Коментари Харесай

Светла Петрова: Няма нужда да си психиатър, за да разбереш, че хората не могат да издържат на този натиск

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър 7/8 тв

Истината е, че остава надълбоко неразбираемо за какво по този метод се ръководи рецесията съответно с тази зараза. Да приемем, че има подобен вирус, че той е чужд, че е дизайнерски - има всевъзможни изказвания. Но ти да елиминираш всички други тематики и от заран до вечер да приказваш единствено за това, без да си специалист  по психиатрия, ти е ясно, че човешката душeвност няма да издържи на този напън. Когато потегли това нещо напролет, не можех да допускам на очите и ушите си, че се случва всичко това.

Това разяснява в ефира на 7/8 тв журналистът Светла Петрова.

Големите малките екрани се прекъсваха, с цел да се вършат специфични студия за коронавирус, откакто всички други излъчвания публицистични се занимаваха единствено с това. Сега става същото. Онзи ден просто към този момент не устоях - новините бяха единствено коронавирус, майката, умъртвила децата си и за някакъв терористичен акт в Европа. Ами по какъв начин да ти издържи душeвността на това. Възрастните хора стоят пред тв приемника, гледат и имат вяра, уточни тя.

Не знам за какво ни се не разрешава да се съмняваме. Не мога да си обясня за какво лекарите, които са експерти в тази област, съвсем на всички места са цензурирани. Специалистите в международен мащаб си направиха алианс и имат доста забавни неща на уеб страницата си, забавни отзиви, само че те са заглушавани непрестанно, разяснява тя. 

В уеб страницата си те пишат някои обстоятелства, които са напряко скандални - за това, че за първи път се трансформира протока за издаване на смъртен акт, за това, че лекарите издават смъртен акт, без лекаря да е видял пациента. За това че човек, умрял в злополука, го пишат умрял от коронавирус. Това са странни въпроси. Че има вирус - има. Че е рисков - рисков е. Че част от хората тежко го прекарват, а някои не съумяват - факт е. Но в това време има толкоз съпътстващи обстоятелства, които сочат, че политиката употребява вируса, което става през медиите, счита тя.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР